-News-

Jeroen van Koningsbrugge en Racoon bundelen krachten

Jeroen van Koningsbrugge en Racoon bundelen krachten

Ouderkerk a/d Amstel, 26 augustus; Vandaag is de eerste single van het debuutalbum album van Jeroen van Koningsbrugge uitgebracht in iTunes en Spotify. Het nummer ‘Left Behind’ werd in mei in Malibu geschreven met Bart van der Weide en Dennis Huige van Racoon tijdens de opnames van het RTL4 programma ‘Jeroen in California; Songs Of Life’.

Op het gelijknamige album ‘Songs Of Life’ dat op 19 oktober verschijnt staan in totaal 9 tracks. Naast de 8 tracks behorende bij elke aflevering, verschijnt ook de titelsong van het programma. Het duet met Racoon is niet het enige op het album, ook met Typhoon en Gers Pardoel werd een vocale samenwerking aangegaan. De overige nummers van het album zijn geschreven met Nick Schilder, VanVelzen, Waylon, Nicky Romero en Thomas Acda.

Jeroen van Koningsbrugge: “Vandaag is een spannende dag voor mij. Na maanden van voorbereiding kunnen we eindelijk het eerste nummer van ‘Songs Of Life’ laten horen. Een heel bijzonder nummer wat ik heb mogen schrijven met twee heel goede vrienden. Een zeer persoonlijk nummer ook, want het gaat over onze grootouders, een thema waar Bart en Dennis zich ook zeer verbonden mee voelen. Vanaf volgende week woensdag zullen we elke week een track van het album uitbrengen na afloop van de TV-uitzending”. 

De single Left Behind is nu te verkrijgen via Spotify en via iTunes/Apple Music.

Het TV-programma Songs Of Life is vanaf 31 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL4.

Jeroen van Koningsbrugge en Racoon bundelen krachten met single Left Behind