-News-

Jeroen van Koningsbrugge eenmalig in Paradiso met Songs Of Life

Jeroen van Koningsbrugge eenmalig in Paradiso met Songs Of Life

Ouderkerk ad Amstel, 31 augustus; Jeroen van Koningsbrugge zal op dinsdag 29 november een eenmalig concert geven in poptempel Paradiso. Een groot aantal artiesten die in mei en juni bij hem te gast waren in Malibu zullen hem vergezellen bij het optreden dat volledig in het teken zal staan het album ‘Songs Of Life’ album dat op 19 oktober zal verschijnen.

Woensdagavond zal op RTL4 om 20:30 uur de eerste aflevering van ‘Jeroen in California: Songs Of Life’ worden uitgezonden. Waylon maakt als eerste de oversteek naar Californië en werkt samen met Jeroen aan de track ‘The Whiskey Ain’t Working’. Ze doen inspiratie op door te surfen, shoppen en te jammen in een van de beroemdste muziekwinkels van Los Angeles.

Afgelopen vrijdag verscheen in iTunes en Spotify een duet met Racoon als eerste single van het album. Ook werd vandaag de titelsong ‘Song Of Life’ digitaal uitgebracht. Op het album, dat volledig werd opgenomen in Malibu, staan in totaal 9 tracks. Naast Racoon en Waylon waren ook Nick Schilder, VanVelzen, Waylon, Nicky Romero, Gers Pardoel en Thomas Acda te gast.

“Het is voor het eerst dat ik alleen in Paradiso mag staan”, zegt van Koningsbrugge in een reactie. “Ontzettend spannend en leuk tegelijk omdat het concert voelt als een reünie met alle vrienden waarmee ik het album en programma heb mogen maken. Maar belangrijker, we kunnen het publiek eenmalig van dichtbij laten ervaren wat wij hebben meegemaakt op onze reis. Het wordt een gedenkwaardige avond, de afsluiting van een geweldig project op een prachtige locatie”. 

JEROEN IN PARADISO – SONGS OF LIFE

met: diverse gasten

Kaarten: €25,- (excl. reserveringskosten)

Deuren: 19:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Kaarten voor het concert zijn per direct verkrijgbaar via paradiso.nl en songsoflife.nl of direct via Ticketmaster.

Jeroen van Koningsbrugge eenmalig in Paradiso met Songs Of Life