-News-

Gers Pardoel, Jeroen van Koningsbrugge, Waylon en Nielson brengen boekingen onder bij Artist Avenue

Ouderkerk aan de Amstel, 22 oktober 2015 – Gers Pardoel, Jeroen van Koningsbrugge, Waylon en Nielson zijn de eerste artiesten die zich aansluiten bij het nieuwe boekingskantoor Artist Avenue dat vandaag de boekingen markt betreedt. Het bedrijf dat gevestigd is in Ouderkerk aan de Amstel werkt nauw samen met Tribe Company dat (mede) verantwoordelijk is voor evenementen als De Vrienden van Amstel LIVE!, Let’s Dance en Strandfestival ZAND.

Artist Avenue richt zich voornamelijk op het mainstream boekingen segment en ondersteunt de artiesten op verzoek ook strategisch, creatief, conceptueel, productioneel, financieel of juridisch. De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van Ruud Peeters die al 15 jaar actief is in de entertainment branche. “Artist Avenue is een nieuw initiatief van een ambitieus team met veel ervaring”, aldus Peeters. “We vertegenwoordigen onze artiesten op de live markt en stemmen de ondersteuning af op de specifieke wensen van de artiest. Maatwerk op een hoog en persoonlijk niveau”.

Gers Pardoel is enthousiast over het nieuwe initiatief: “Ik sluit me met veel plezier aan bij Artist Avenue. Het team achter het bedrijf geeft me veel vertrouwen en is samen met mijn management actief betrokken bij mijn carrière. De komende periode zal er weer nieuwe muziek uitkomen, ik kijk erg uit naar onze samenwerking”. Ook voor Jeroen van Koningsbrugge, die deze week met z’n single Wit Licht zal optreden bij Symphonica in Rosso, zal Artist Avenue z’n muzikale belangen behartigen. “Ik ben voornemens om 2016 meer met mijn eigen muziek te gaan doen en ik voel me al jaren gesteund door het team van Tribe. Voor mij was het niet meer dan logisch om de aansluiting bij Artist Avenue te zoeken, waar ik veelal met dezelfde mensen blijf werken”.

Alle artiesten zijn per direct te boeken bij Artist Avenue, met uitzondering van Waylon, die vanaf 1 januari 2016 te boeken is.
Voor de besloten boekingen werkt Artist Avenue samen met Tribe Boekingen dat onder meer artiesten als Wolter Kroes, Frans Duijts en Xander de Buisonjé vertegenwoordigt.

Welkom bij Artist Avenue, het bedrijf dat artiesten en managements ondersteunt bij de ontwikkeling van hun muzikale carrière.