-News-

De Toekomst Is Van Ons – Gers Pardoel

Het immens succesvolle album De Toekomst Is Van Ons van Gers Pardoel, exclusief te boeken artiest bij Artist Avenue, verscheen vier jaar geleden. De vraag is of de rapper dat succes met zijn debuutalbum kan evenaren dan wel overstijgen.

In 2011 draagt een handjevol zomerse en vooral kindvriendelijke singles (Ik Neem Je Mee, Bagagedrager, Morgen Ben Ik Rijk) bij aan de populariteit van Pardoel. Na een overvloed aan televisieoptredens, concerten en andere BN’er-activiteiten kan menigeen de mierzoete nummers niet meer aanhoren.

De succesformule van voorganger Deze Wereld Is Van Jou kent een houdbaarheidsdatum. Simpele rijmpjes, kinderlijke refreintjes en eentonige beats doen je bijna vergeten dat de 33-jarige rapper wel degelijk in staat is oprechte en soms zelfs diepzinnige teksten te schrijven.
“Muziek staat voorop en zaken ook af en toe”, verkondigt hij op het enigszins vermakelijke Door De Wind. Luisterend naar De Toekomst Is Van Ons bekruipt je gaandeweg het gevoel dat vooral de zaken een hoofdrol hebben gespeeld tijdens de totstandkoming van dit album.

Artist Avenue ondersteunt Gers Pardoel (De Toekomst Is Van Ons) bij de ontwikkeling van zijn muzikale carrière.