-News-

Boekingen Thomas Acda exclusief bij Artist Avenue

Boekingen Thomas Acda exclusief bij Artist Avenue

Met trots kondigen wij aan dat Artist Avenue vanaf heden exclusief de boekingen van Thomas Acda zal verzorgen.

De Noord-Hollandse cabaretier, acteur en zanger, Thomas Acda, kennen we vooral in combinatie met Paul de Munnik als Acda en De Munnik. De eerste show van dit duo in maart 1996 was genaamd Zwerf’On. De heren groeiden uit tot een van de meest succesvolle Nederlandse bands. Hun eerste CD ‘Acda & De Munnik’ stond ruim 100 weken in de album top 100. De hits ‘Kapitein Deel II’, ‘Het regent zonnestralen’, ‘Niet of nooit geweest’ en ‘Ren Lenny Ren’ zijn ware hits en vergaren veel airplay. Na bijna 20 jaar lief en leed met elkaar gedeeld te hebben besluiten Thomas en Paul in 2014 definitief uit elkaar te gaan. Ze gaven een afscheidsconcert in het Vondelpark dat druk bezocht werd door duizenden fans die de laatste keer naar Acda en De Munnik komen luisteren.

Dit najaar is Thomas te zien als gast in het TV-programma: Jeroen in California: Songs Of Life, de TV-serie ‘Jeuk’ en in een leading role in de ensemble film ‘De zevende hemel’ van Job Gosschalk. Daarnaast is hij bezig met het schrijven en componeren van de muziek voor de musical ‘De Marathon’ die in maart 2017 in première gaat in Rotterdam. In november van dit jaar verschijnt er een gelijknamig album.

Voor aanvragen of informatie over Thomas Acda neemt u contact met ons op via info@artistavenue.com of via 020 – 808 7000. Gage op aanvraag.

Boekingen Thomas Acda exclusief bij Artist Avenue