-News-

Boekingen GUS exclusief bij Artist Avenue

Met trots kondigen wij aan dat Artist Avenue vanaf heden exclusief de boekingen van GUS zal verzorgen.

“It doesn’t pay to be a wallflower”.

Rock ‘n Roll, funk en blues worden soulful aangetrokken door GUS in een jas die werd gedragen door The Big Lebowski. Er worden geen concessies gedaan, GUS is vooral zichzelf met een seventies approach.

GUS (1991) is die twee meter lange dude, geboren in home of the blues Chicago. Daar waar de naam Gijs Wisselink lastig uit te spreken was en GUS tot leven kwam. Op zijn achtste verhuisde Gijs met zijn familie naar Nederland en kwam de soul in hem naar boven. Geen instrument liet hij onbespeeld na het krijgen van zijn eerste gitaar. Hij bouwde zijn eigen thuisstudio en leidt sindsdien een leven waarin alles draait om muziek.

Hij studeerde aan de Royal Amsterdam Conservatory, speelde met onder andere Jett Rebel, Valerius, Supercity en My Baby en produceerde muziek voor documentaires van Vice. Omdat dat nog niet genoeg is, schrijft hij ook nog reclamemuziek voor Massive Music. Na vijf jaar veel voor anderen gespeeld te hebben, is het nu tijd om zelf op de voorgrond te treden.

In de loop van 2017 zal er een driedelig verhaal ten gehore gebracht worden. GUS X – GUS XX – GUS XXX. Geïnspireerd door James Brown, The Meters, Jimi Hendrix en John Mayer Trio vertelt hij zijn verhaal over de liefde die hij najaagt.

GUS wordt begeleidt door Rick van Wort (Jett rebel, re-freshed orchestra, Shirma Rouse) “the fear from Dordt” (drums, vocals), Ralf ‘Ralfus’ Pauw (Van Velzen, Luwton) (Bass, vocals), Jesse ‘Jesse James’ Koch (The Silverfaces) (Keys, Guitar, vocals).

Boekingen

Neem voor meer informatie of boekingen gerust contact met ons op. Bekijk ons volledige aanbod op onze website, bereik ons per mail, of bel 020 808 7000.

 

Gus exclusief boeken bij Artist Avenue