WAYLON

-WAYLON-

Waylon boeken via Artist Avenue

Waylon bracht in november 2016 onverwachts zijn vierde studio album: Seeds.

Hij scoorde met zijn debuut album Wicked Way een gouden plaat en won meerdere awards. In oktober 2011 lanceerde Waylon The Escapist, de eerste single van zijn tweede album After All, waarmee hij zich bij de gevestigde namen in de Nederlandse muziek voegde. Terwijl hij werkte aan zijn derde album werd hij gevraagd voor het  Eurovisie Songfestival. Met The Common Linnets bereikte hij de tweede plaats voor Nederland. Van het debuutalbum werden 250.000 exemplaren wereldwijd verkocht. Waylon’s derde album Heaven After Midnight, opgenomen in de Capitol Studio’s in Los Angeles, kwam in 2014 binnen op nummer 1.

Op 24 en 25 november 2016 trad hij op in een uitverkocht Rotterdam Ahoy waar hij zijn favoriete liedjes speelde uit de Top 1000 Allertijden van Radio Veronica. Vanaf februari 2017 zal hij live gaan touren door het land met zijn This is our Night tour.

Wilt u Waylon boeken voor uw evenement of feest? Neem dan contact op met Artist Avenue of vraag een offerte aan.

Agenda Waylon

Wilt u weten wanneer Waylon bij u in de buurt komt optreden? Bekijk dan hieronder Waylon’s agenda met daarin de data en locaties van zijn optredens. Een andere Nederlandse artiest boeken? Kijk ook eens naar Nielson of Gers Pardoel.

  • 16-12-2017
    NL
    BESLOTEN OPTREDEN
  • 19-12-2017
    NL
    BESLOTEN OPTREDEN

Waylon boeken voor een optreden

Wilt u Waylon live zien optreden? Boek Waylon dan voor uw evenement of feest. Neem contact op met Artist Avenue of vraag een offerte aan.

Artist Avenue ondersteunt Waylon (I am the Water - Natuur in de Delta)) bij de ontwikkeling van zijn muzikale carrière.