THOMAS ACDA

-THOMAS ACDA-

Een optreden van Thomas Acda zorgt er gegarandeerd voor dat uw feest of evenement een succes wordt. Als cabaretier, acteur, regisseur, schrijver én zanger mag Thomas Acda met recht een multitalent genoemd worden. Bij Artist Avenue kunt u hem inhuren voor een live optreden.

Thomas Acda is bij het grote publiek bekend  van het populaire duo Acda en De Munnik. Samen met collega Paul de Munnik groeide hij uit tot een van de populairste bands van Nederland. In 2014 besloot het tweetal na 20 jaar uit elkaar te gaan.

Als soloartiest heeft Thomas Acda samengewerkt met onder andere Nick Schilder en Jelka van Houten. Ook heeft hij zijn horizon verbreed op andere creatieve vlakken. In 2015 debuteerde hij als schrijver met zijn succesvolle roman ‘Onderweg met roadie’: het boek stond wekenlang in de bestsellerlijst. Met schrijven verdween niet zijn liefde voor muziek. Nadat hij te zien was in het programma ‘Jeroen in California: Songs of Life’ heeft hij samen met Jeroen van Koningsbrugge het nummer ‘Naturally’ uitgebracht.

 

Ook heeft hij de muziek voor de musical ‘De Marathon’ geschreven én gecomponeerd. In maart 2017 verscheen het nieuwe album van Thomas Acda. Hij laat zien dat hij ook als soloartiest zeer succesvol is. Met een musical en een album op de planning, wordt

 

Thomas Acda inhuren voor een optreden

Wilt u een optreden van Thomas Acda met eigen ogen zien? Boek Thomas Acda dan voor uw feest of evenement. Neem contact op met Artist Avenue of vraag een offerte aan.

Voor voice-overs en televisie- en acteerwerkzaamheden is Thomas Acda in te huren via Mover Shaker.