NIELSON

-NIELSON-

Nielson boeken via Artist Avenue

Nielson boeken doet u via boekingsbureau Artist Avenue. Een optreden van Nielson is gegarandeerd een feestje. De populaire singer-songwriter begon al jong met het maken van muziek en volgde na de middelbare school een opleiding aan de Herman Brood Academie in Utrecht. In eerste instantie begon hij met rappen, maar in 2012 vond hij zijn passie: het schrijven en zingen van Nederlandstalige liedjes. Dat dit hem erg goed afging, bleek wel tijdens het programma De beste singer-songwriter van Nederland. Zijn deelname aan dit programma maakte hem bekend bij het grote publiek.

Nielsons debuutalbum Zo Van Ah Yeah kwam in 2014 op nummer twee binnen in de hitlijsten. Hij scoorde een gigantische hit met het nummer Beauty en de Brains, waarmee hij drie keer platina behaalde. Het nummer Hoe, dat hij opnam met Miss Montreal, werd zo mogelijk een nog groter succes. Het duo won hiermee een 100% NL Award voor de hit van het jaar.

Met zijn eigen show Weet je wat het is liet hij zien dat hij niet alleen goed kan zingen, maar ook een feestje kan bouwen.

 

Met een avond vol covers, eigen werk en een heuse afterparty speelde hij eind 2016 de hele HMH plat.

Wilt u Nielson boeken voor uw evenement of feest? Neem dan contact op met Artist Avenue of vraag een offerte aan.

  • 23-12-2017
    NL
    Bibelot 50 jaar presenteert Nielson, Dordrecht

Nielson boeken voor een optreden

Wilt u Nielson live zien optreden? Boek Nielson dan voor uw evenement of feest. U kunt via ons boekingsbureau ook andere Nederlandstalige artiesten boeken, zoals Thomas Acda en Jeroen van Koningsbrugge. Neem contact op met Artist Avenue of vraag een offerte aan.

-020 808 7000-