JEROEN VAN KONINGSBRUGGE

-JEROEN VAN KONINGSBRUGGE-

Jeroen van Koningsbrugge boeken via Artist Avenue

Jeroen van Koningsbrugge studeerde aan de Toneelschool in Maastricht en aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Nog tijdens zijn studie werd hij gevraagd voor verschillende toneelrollen. Bij het grote publiek werd Jeroen bekend dankzij zijn rol als Harry Peeters in de dramaserie I.C. Naast acteur is Jeroen van Koningsbrugge actief als cabaretier, regisseur, presentator en zanger. Hij treedt regelmatig samen met Dennis van de Ven op als JURK! Voor hun eerste album Avondjurk kregen ze een Gouden Plaat en ook hun tweede album Glitterjurk was een groot succes.

In de zomer van 2016 ging een droom van Jeroen van Koningsbrugge in vervulling: hij maakte een solo album. Jeroen verbleef een half jaar in Californië en liet verschillende artiesten langskomen om samen muziek te maken en een album op te nemen. Van dit muzikale avontuur werd ook een tv-programma gemaakt: Jeroen in California – Songs of life. In november 2016 stond Jeroen van Koningsbrugge in een uitverkocht Paradiso. Samen met een aantal van de artiesten die te horen zijn op zijn plaat gaf hij daar een eenmalig concert.

 

Artist Avenue ondersteunt Jeroen van Koningsbrugge ook bij de ontwikkeling van zijn muzikale carrière.

Wilt u Jeroen van Koningsbrugge boeken voor uw evenement of feest? Neem dan contact op met Artist Avenue of vraag een offerte aan.

Jeroen van Koningsbrugge boeken voor een optreden

Wilt u Jeroen van Koningsbrugge live zien optreden? Boek Jeroen van Koningsbrugge dan voor uw evenement of feest. U kunt via ons boekingsbureau ook andere Nederlandstalige artiesten boeken, zoals Thomas Acda en Nielson. Neem contact op met Artist Avenue of vraag een offerte aan.